Å reise på spa har blitt vår tids kurbadopplevelse. Det var det overklassen gjorde på begynnelsen av 1900-tallet, og nå drøyt hundre år etter, gjør både Kong Salomo og Jørgen Hattemaker det samme.

Og det er jo så herlig å la kroppen synke ned i det varme vannet, kjenne boblene bruse rundt ørene for deretter få en skikkelig oppvekker i kaldbadet.

Et spa-opphold i dag er mye mer enn bare badeopplevelsen. Det er den gode maten, den avslappende stemningen, muligheten for å trene, for ikke å snakke om deilig massasje og oppfriskende kroppsbehandlinger. Det er rett og slett velvære for kropp og sjel! Langs svenskekysten ligger spa-hotellene som perler på en snor og venter på et besøk. Og hit reiser vi hele året.

Her er Sembos topp 5 når det gjelder svenske Spa-hotell:

Smögen Hafvsbad

Fantastiskt SPA-hotell på Smögen med flotte rom, fri entré til SPA-avdelingen og en vill og vakker natur rett utenfor vinduet.

SE-3018-100784

Vann Spa Hotel & Konferens

Lekkert hotell i vakker beliggenhet i et naturreservat ved Gullmarnsstranden i svenske Bohuslän.

SE-3015-93810

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ligger vakkert til på Skrea strand, en av Sveriges flotteste strender. I tillegg til lekre spa-fasiliteter har hotellet også en god restaurant med som serverer mat meget høy kvalitet.

falkenberg2

Ystad Saltsjöbad

En klassiker blant Sveriges hotell og et av de mest populære når det gjelder spa. Ligger helt sør i Sverige, i det åpne, skånske landskapet.

ystad

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn Hotell-Spa-Resort er en av Sørøst-Sveriges største resortanlegg. Her bor du midt i denkjente Brunnsparken, og på sommeren er dette også et eldorado for barnefamilier med det store utendørs badelandet.

ronnebrunn

Se mer av Sembos Spa-tilbud her