Enten det gjelder høstferien eller ønsket om å få et lite avbrekk fra hverdagen, er noen dager på badeland et godt alternativ. I de subtropiske badelandene tar sommeren aldri slutt. Uansett om det er mørkt ute og regnet pisker mot rutene, så råder det alltid en herlig sommervarme inne i badelandene. Og alle kommer til å elske det. De raske rutsjebanene der det kiler i magen og vannet spruter i ansiktet, avslappende boblebad og dampende badstuer, kombinert med en natt eller flere i nye omgivelser, gir gode opplevelser for både små og store.

Her er tips om 8 herlige, subtropiske badeland:

The Reef Hotel & Resort i Fredrikshavn, Danmark

Subtropisk badeland som ligger rett ved Stena Lines fergeterminal. Her blir du møtt av 32 graders varme, bølgeskvulp og karibisk musikk, mat og drikke. Hotellet har både dobbeltrom og familierom, noen også med pirattema.

 

Lalandia Billund i Billund, Danmark

Medie  Agent10 000 kvm badeland med 28 grader i vannet og 30 grader i luften. Store sklier og et akvarium med tropiske fisker. I tillegg til badelandet finnes det også et stort innendørs lekeland, klatrevegg, innendørs skibakke og skøytebane. Nabo med LEGOLAND® i Billund. Her bor du i hus av ulike størrelser, de største er for                                                                                          inntil 10 personer.

Dayz Søhøjlandet i Gjern, Danmark

Trivelig ferieby på Midtjylland med mange aktiviteter både ute og inne, og et spennende badeland med stor sklie og spa-avdeling. Ligger i nærheten av både Legoland og Djurs sommerland. Her bor du i fine hus eller leiligheter for inntil 8 personer.

Dayz Rønbjerg Feriecenter i Ranum, Danmark

148103Subtropisk badeland med bassenger, vannsklie, bølgebasseng og badstue. I tillegg finnes også et velværesenter med innendørs- og utendørs boblebad, og en populær hamamavdeling med dampbadstue. Ligger ved Limfjorden på Nord-Jylland, like sør for byen Løgstør.

Her bor du i nyoppussede rekkehus med plass til 6 personer.

Skallerup Seaside Resort i Hjørring, Danmark

Tropisk badeland og spa med sydlandsk stemning, og 31 grader i skyggen året rundt! Her finnes en 78 meter lang berg- og dalbane effekter som running daylight, fossefall, lyd og flash-lys, flere jacuzzi, motstrømskanal, varm lagune, barnebasseng og dampbad. Ligger ved Vesterhavet på Nord-Jylland. Her bor du i hus av ulike størrelser, de største er for inntil 10 personer.

Tropical Island utenfor Berlin, Tyskland

D-3821-139206Dette er Europas største tropiske badeland med rutsjebaner, bassenger, sandstrender, eksotisk planter og mye moro for hele familien. Her kan du oppleve omgivelser som minner om badeparadis i Sørøst-Asia, og spasere rundt i badetøy og flip flops hele dagen. Ligger lett tilgjengelig ca 6 mil sør for Berlin, langs A13 Berlin-Dresden. På Tropical Island kan du bo på anleggets hotell, i 4-manns telt i badelandet eller i  elegante og innbydende campingvogner.

 

Weissenhauser Strand ved Oldenburg, Tyskland

D-1040-115115Tysklands største vannlekeland for barn og voksne med heftige attraksjoner. Ligger rett ved Østersjøkysten, noen få mil fra Kiel, Lübeck og Hamburg. Her er det både hotellrom og leiligheter for inntil 7 personer.

 

Center Parcs Bispinger Heide i Bispingen, Tyskland

Stort badeland med bølgebassenger, jacuzzi, vannsklier, spa, klatrevegg og The Big Swing, en gigantisk huske for de modigste, og som bare må oppleves! På området finnes også et innendørs lekeland, flere butikker og restauranter. Ligger 6 mil sør for Hamburg. Her bor du i flotte hus/hytter for inntil 6 personer.

Ta en titt på våre VANNvittige gøyale badeland her