Alcudia – perfekt for barnefamilier!

Det tok litt tid før jeg bestemte meg for å bestille reisen til  Alcudia – som jeg gikk frem og tilbake! Anledningen til det er at jeg er alenemor til to jenter som da var 3 og 5 år. Jeg tenkte mye på hvordan det skulle gå, hvordan kommer de til å oppføre seg på flyet, klarer jeg å holde orden på to barn, bagasje og vogn?

Når jeg tilslutt hadde bestilt var magefølelsen god, og at det her kommer til å gå fint!

Jeg bestilte reisen med Sembo, fly, hotell og transfer. Vi bodde på Js Sol De Alcudia. Hotellet var passe stort og bassenget var perfekt, man fant alltid en ledig solseng. Stranden lå ca. 500 m bort, dom var ok, men jentene foretrakk bassenget så det var der vi var mest. Vi hadde bestilt med halvpensjon (frokost+middag) som var bra når man har små barn som ikke klarer å sitte på en restaurant alt for lenge. Lunsjen tok vi på hotellet eller på vei opp fra stranden.

ScreenHunter_603 May. 28 09.36

Så hvordan gikk reisen når man reiste selv med barna? Jo, det gikk bra selv om det aldri var en rolig stund! Ble ikke så mye avkobling for egen del men synes vi hadde det koselig sammen. Ble stolt av min eldste datter – når vi kom dit var hun livredd for å ha hodet under vannet, men når uken var slutt gjorde hun ikke annet enn å hoppe fra kanten av bassenget. Så etter ferien var hun klar for å begynne på svømmeskole.

ScreenHunter_606 May. 28 09.39

ScreenHunter_611 May. 28 09.47

ScreenHunter_609 May. 28 09.45

Stranden i Alcudia er så fin, lang herlig strandpromenade, klart fint badevann langgrunnt og perfekt for barn. Så jeg forsøkte å ta med jentene dit så mye som mulig, men de ville helst være i bassenget. Siden jeg liker å fotografere så var det en selvfølge at kameraet alltid fulgte med hvor vi gikk, jeg ville fange alle øyeblikk. Formiddagene og kveldene på stranden var best for fine bilder, da var det ikke så mye folk.

ScreenHunter_614 May. 28 09.55

En kveld bestemte vi oss for å gå til havnen i Alcudia som lå ca. 20 minutters gåavstand fra vårt hotell. Vi gikk langs strandpromenaden, da føltes det ikke like langt når man kunne nyte den fine utsikten samtidig som jentene løp omkring og var i godt humør. I havnen var det mange restauranter, shopping, trampoline og noen karuseller. Det var også en stor lekeplass som var populær. Jentene ville såklart hoppe på trampolina, og det fikk det men da ville de ikke slutte å hoppe. Vel tilbake på hotellet sovnet de godt i sine senger og jeg satte meg på balkongen og hørte på underholdningen som var på hotellet.

Hele reisen gikk veldig greit og barna var storfornøyde. Jeg kan varmt anbefale barnefamilier å reise til Alcudia! Har vært der mange ganger og det blir flere ganger!

Beste reisen jeg/vi har gjort <3 <3 <3

/Maria

 

← Previous post

Next post →

Legg igjen en kommentar