Her kommer noen tips til din bilferie med Disneyland® Paris som mål.

Hvor du når kommer fra i Norge så kan du velge ulike overfarter. Du kan eventuelt kjøre til sør-Sverige foreslår vi ferge Helsingborg-Helsingør og Rödby-Puttgarden.  Eller så kan man ta veien til Gøteborg og ferge Gøteborg-Kiel. Det er en herlig følelse å gå ombord, spise kveldsbuffet og se Gøteborgs flotte skjærgård passere utenfor vinduet og senere krype i en nyredd seng i sin lugar. Og neste dag våkne opp i Kiel klare til å ta seg på Autobahn sørover.

For deg som kjører via Danmark kan første stopp på reisen bli allerede i Hamburg. Spesielt om du liker tog. Et besøk på Miniatur Wunderland med deres fantastiske oppbygde miniverdener der tog, biler og busser kjører rundt. Anbefales å ta turen.

miniatur

Kommer du med fergen til Kiel eller synes Hamburg ligger for langt nordover så anbefaler vi istedenfor en overnatting i Düsseldorf på Leonardo Hotel Dusseldorf City Center. Familierom med frokost. Resepsjonen her hjelper gjerne til med tips på hva en kan gjøre i Düsseldorf under ditt opphold.

dusseldorf

Nu är det bara 49 mil kvar till Disneyland® Paris.

ScreenHunter_443 Mar. 16 09.30

Disneyland® har 6 temahotell som ligger i tilknytning til parkene (Disneyland® Park og Disney Studio Park). Antall netter på plass kan du bestemme utifra egne ønskemål. Enkelte er to netter og andre fem netter eller t.o.m seks netter. Her kommer du og familien til å oppleve magiske dager!

Bestill her

Disney-Sembo

Etter besøket på Disneyland® velger flere å vende tilbake igjen mens andre velger kanskje å ta en uke ved Atlanterhavskysten.

For deg som føler for en uke ved Atlanterhavskysten kan vi tipse om Cabourg. Der f.eks.Pierre & Vacances Port Guillaume. Du bor nære havet og kan oppleve flo og fjære! Det er heftig å se lokalbefolkningen plukke blåskjell når havet trekker seg tilbake. Ferieboligen har basseng både ute og inne så en kan også bade når det er flo.

Cabourg