Nederland eller Holland som landets også kalles, forbinder vi gjerne med tresko, tulipaner og de mange ølsortene. Amsterdam med sine kanaler, Van Gogh, alle museer og små, sjarmerende hus, er også kjennetegn.

Zandvoort_1080x1080 I tillegg til alt dette har Holland flotte ferieparker, Center Parcs. Dette er barnevennlige feriebyer hvor en bor i fine hus eller hytter og har tilgang til både innendørs badeland, strender og mange aktiviteter. I og med at avstandene er korte i dette lille landet som ligger ved havet, betyr det at det går å kombinere sol og bad med shopping, kultur og natur. Det finnes rett og slett noe for hele familien i Holland! Eemhof

Dyreparken De Apenheul er et eksempel.  Her er det dyrene som styrer. Ja, det den følelsen dere får når dere besøker De Apenheul i Apeldoorn. Her går apene fritt rundt i parken og dere får mulighet til å bli venner med de.

Eemhof_1200x442Batavia Stad Fashion Outlet ligger i Flevoland, Nederlands nyeste og selverklærte provins. Her finner du mer enn 100 butikker, restauranter og cafeer, og atmosfæren er alltid god. Når du går fra Batavia Stad er det med et fornøyd smil rundt munnen og minst en pose i handen.

The Miffy Museum Den lille, glade kaninen Miffy er kjent for både små og store. I Utrecht ligger Miffys eget museum hvor barna kan utforske verden på samme måte som Miffy gjør i bøkene som er skrevet av den kjente nederlandske forfatteren Dick Bruna.

Zandvoort_1200x442Madurodam, miniatyrbyen Også de minste i familien kjenner seg som kjemper når de går gjennom Madurodam! Denne ikoniske og populære miniatyr-temaparken ligger i Haag, og et besøk her er en perfekt måte for å se Nederland og landets alle kjente attraksjonene på en dag!

Louwman Museum Fra klassiske biler til Formel 1 racerbiler – Bilutstillingen i Louwman Museum i Haag har flere hundre biler og er blant de mest imponerende i verden! Denne private samlingen har biler som James Bonds Aston Martin og Elvis Presleys skreddersydde Cadillac Fleetwood.

Ostenes hovedstad, Gouda. Ost, ost og mere ost! Nederland er kjent for sine oster og du vil forstå hvorfor; De tradisjonelle markedene i både Alkmaar, Edam, og selvfølgelig hjembyen til verdens mest berømte ost, Gouda, er alle vel verdt et besøk. Her får du prøvesmake Nederlands beste oster i sine rette omgivelser.

Zelande_1200x442

Deltapark Neeltje Jans Nederlands største venn og fiende er havet. På en lekfull og interaktiv måte, kan alle lære og oppleve kampen mot vannet i Deltapark Neeltje Jans. Her kombineres vannsklier, show med seler og sjøløver, og til og med en orkansimulator, med fakta om vannets påvirkning. Deltapark Neeltje Jans gir hele familien en spennende dag.

Het Arsenaal Bli sjørøver for en dag i Het Arsenaal in Vlissingen! Opplev Nordsjøens underverker og prøv hvordan det er å være sjørøver ved hjelp av simulatorer. I tillegg har Het Arsenaal mange fiskearter og du kan også ta på en haj hvis du tør!

Maritiem museum Rotterdam har en enorm havn og hit kommer båter fra hele verden. Martitiem Museum gir deg et godt innblikk i det maritime livet i en av verdens største havner. Med interaktive opplevelser, lekeplasser og mange detaljer er museet perfekt for hele familien.