Drømmer du om en herlig solstol og utsikt over krystallklart, asurblått hav og en horisont som er uendelig? kroatien aderiakustenKanskje fordriver du dagen med å lese sommerens mest populære krimroman når du ikke avkjøler deg i havet, eller bygger sandslott med barna samtidig som du graver føttene ned i den hvite, puddermyke sanden. Når du går og legger deg på kvelden etter en skyfri dag og en herlig kveld med venner og familie, har du verken hatt langbukse eller genser på deg den dagen. En sprudlende glede og en indre ro preger deg. FCA511_pool_01_GrasseDu er glad for at dere valgte å leie akkurat dette hus i utlandet.

Cote d' Azur in France

Du søkte rundt en stund på nettet for reiseinspirasjon før dere bestemte dere. Costa Brava, Kroatia, Toscana,

Costa brava

 

den franske Rivieraen  og den italienske Rivieraen var alle lokkende alternativer, før dere fant et perfekte feriehus som dere kunne bestille hos Sembo.

Italien Aderiska havet Tremity islands

En stund tenkte dere på bestille en billig flybillett1_huvudbild og leie en bil, men til slutt valgte dere å gjøre reisen til en del av ferien. Deres bilferie, eller roadtrip som dere heller kaller det, går foreløpig på skinner. For den beste roadtrip-opplevelsen er bilen full med spill, frukt og gotteri, og Spotify-lister med navn som «Roadtrip 2016» gjør reisen gjennom Europa enkel. En blanding av gamle nostalgimelodier og nye sommerhits som alle kan synge med på, skaper mange nye minner.

Når dere legger Norge bak dere og kjører om bord på Stena Lines ferge fra Oslo til Frederikshavn, blomstrer feriefølelsen. Nyt et godt måltid om bord, slapp av med litt spa og gjør noen kupp på fergas bordershop.

Bilsemestertips_950x350Det går fort nedover i Europa, og etter en overnatting i byen Stuttgart som dere liker så godt, går ferden videre til dere kommer frem til et hus som dere skal kalle hjemme den neste uken. Når dere er fremme forsvinner usikkerheten som du tidligere hadde, som dugg for solen.ITC110_main_01Feriehuset er gammelt og føles ekte. Det er restaurert etter alle kunstens regler og ser akkurat like velhold ut som bildene på hjemmesiden til Sembo lovte. Omgivelsene er magisk vakre og du lengter etter å utforske de!

toscana_italien

Plutselig ringer telefonen og drar deg brått ut av dagdrømmen. Samtidig ser du kanskje ut og ser at det regner. Forrige sommer med tynne klær, strålende sol og late dager på stranden kjennes langt borte. Nå er det varme klær og innendørsaktiviteter som er hverdagen.

Se på sembo.no og la dagdrømmen bli virkelighet med et par klikk! Kanskje var det din drømmeferie vi beskrev? Uansett hva du drømmer om kan du hos Sembo finne det perfekte boligalternativet og reisemåten som passer akkurat for deg.

Lykke til!