Vinterferie på et badeland i Danmark eller Tyskland

barnkul_950x350

Sommeren tar aldri slutt i de subtropiske eventyrsbadene! Uansett om regnet pisker og det tordner ute så råder det inne alltid en herlig sommervarme på badelandene. Og barna kommer til å elske det. Perfekt for vinterferien om man ikke vil eller kan reise så langt. Våre herlige eventyrsbad i Danmark og Tyskland ligger bare en fergereise unna.

På ett badeland finnes det noe for alle. Opplev følelsen av den raske vannrutsjebanen, at det kiler i magen og vannsprut i ansiktet, sammen med alle barnas latter. Vil du heller koble av i ett varmt boblebad eller sitte i badstuen finner du masse av dette på våre badeland. Velg noen av avåre mange badeland i  Danmark eller Tyskland. 

the-reef-fredrikshamn-Sembo

Det karibiske badeeventyret The Reef Hotel & Resort i Fredrikshavn.

Her blir du møtt av 32 graders varme, bølgeskvulp, karibisk musikk, mat og drikke. Buffèt fredager og lørdager samt på visse ferier. Bade, klatre og dykk etter skatter eller ta en pause i noen boblebassengene. Dere bor bekvemt midt i eventyret i gangavstand fra fergeterminalen. Nå kan du også bo som en ekte pirat i våre fine temarom. Rommene er innredet i spennende piratstil med plass for 2 voksne og 2 barn. Dessuten finner du Wii-spill, hemmelig skattekiste med overraskelser og mye mer! Bestill The Reef her

lalandia-Sembo

Lalandia Billund

10 000 kvm badeland med 28 grader i vannet og 30 i luften hele året. I den imponerende rutsjesklien Tornado, som starter oppe ved tempelet, kan det kjøre 2 eller 4 i en gummiflåte. Oppdag også opplevelsesbassenget Grottan, som har et stort akvarium med tropiske fisker. Gratis inngang for gjestene på Lalandia. Som om ikke dette var nok, finnes det også en rekke andre aktiviteter. Slipp løs barna på på ”Monky Tonk Land”, ett stort innendørs lekeland med leketøy for barn i alle aldre. Her blir barna gjerne i mange timer, eller til og med dager! Fri adgang. Eller besøk årets store attraksjon på Lalandia, «Winter World». Her kan du kjempe deg opp den 9 meter høye klatreveggen, kjøre på kjelke og ski i en innedørsbakke, eller ta en runde på isbanen. Bad og lek, men det finnes enda mere å gjøre! Bowling, håndball, fotball, tennis, treningssenter og innendørs minigof – dette er noen eksempler på det store utvalget av sportslige aktiviteter som du kan underholde deg selv med mens badedraktene tørker.

Sulten? Etter en lang dag er det herlig å kunne sette seg ned ved et dekket bord. På torget Lalandia Plaza råder det avslappet sydlandsk stemning der du kan slå

 

 

spesialiteter, eller spise på en fast-food restaurant som har et bredt tilbud – om du vil, kan du ta med deg maten til ditt feriehus.

Husene er i ulike størrelser og har god planløsning og er røykfrie. Et hus for 10 kan gjerne deles på to familier. Det blir både billigere og morsommere. Utendørs er det store områder med massevis av aktiviteter: Store lekeplasser, ballbaner og muligheter til å hilse på noen dyr for de aller minste. Og vil du ikke spasere, kan du ta en tur med Lalandia Expressen rundt området. Det lille minitoget Lalandia Express henter opp folk mellom husene, og kjører dem til aktivitetssenteret Husene kalles: Classic 4, Classic Plus 4, Design Plus 6 Classic Plus 6, Nordic Plus 8 eller Classic Plus 8. 

Søk reiser til Lalandia

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. For the love of God, keep writing these artsclei.

Legg igjen en kommentar