Den beskrives som Europas vakreste kystlinje. Til den Franske Rivieraen reiser man for å nyte. Her møtes papparazzifotografer, konglige og filmstjerner. Men du finner også kunstmuseer, grønnsaksmarkeder, pittoreske fjellbyer i storslagen natur, behagelig klima, fantastiske middelhavsbad samt ett helt vanlig hverdagsliv. Vi har listet opp 3 utfluktsmål du må se.

SAINT-PAUL DE VENCE - kunsterenes favorittsted

Modigliani, Chagall, Renoir – alle har de en tilknytning til Saint Paul de Vence og byen er fremfor alt kjent for akkurat kunst. Idag ligger galleriene tett og her finnes Fondation Maeght som løftes frem som ett av Europas beste museer for moderne kunst. Byen hviler på en ås med Alpene som bakgrunn –  det er lett å se skjønnheten som kunsterne forsøkte å fange.

Saint paul de vence Sembo

MOUGINS – fjellbyen med Michelinstjerner

Sjarmerende by beliggende på en ås sju kilometer nord om Cannes. Ett virkelig gastronomisk sentrum. Mougins har gjennom tidene vært hjemstedet for mange berømtheter. For den golfintresserte finnes to av den franske rivierans beste baner akkurat her.

ScreenHunter_333 Jan. 27 16.13

ÈZE – svimlende vakkert

Kystby kjent for sitt spektakulære beliggenhet, 400 meter over havet mellom Nice og Monte Carlo. Ett virrvarr av bratte, middelalderens smug slynger seg opp mot ett slottsruiner. Vend blikket ut over Middelhavsblått hav og grønnkledde fjell.

Eze_Sembo

Sembo har ett stort utvalg av ferieboliger på den Franske rivieraen. Velg om du vil bo i leilighet, hotell eller hus.  Se våre utvalgte ferieboliger her.