Det er ikke vanskelig å forestille seg selv sittende i bildet over, med en herlig bok eller ett glass vin i hånden:)

Nå begynner det å bli på tide å tenke på sommerens reise. Spørsmålene er mange: Hvor skal vi reise? Hotell eller leilighet eller kanskje ett eget hus?

Er du som mange andre også sett deg lei på hotellkompleks og samtidig vil ha friheten- da er ett eget feriehus noe for deg. Å leie hus har blitt utrolig populært blant barnefamilier og store vennegjenger og ofte reiser mange familier sammen, eller tar med seg resten av slekten. Mange velger også å kjøre bil ned for å kunne gjøre ett lite stopp på veien og ha en bil på plass.

Når man kanskje er en stor familie blir det ofte veldig prisgunstig å leie ett hus. Prisen per perosn og uke blir ofte billigere enn om du bor på hotell. Med ett eget kjøkken kan man dessuten lage mat selv, og slippe å betale restaurantprise hver gang man har lyst på en kald øl fra kjøleskapet. De fleste landene rundt Middelhavet har også en fantastisk matkultur,  og gå i de lokale butikkene og handle er en opplevelse i seg selv!

Mange av husene er store frittliggende villaer og ofte med bra beliggenhet med grøntarealer og mange har eget basseng. Du kan velge blant mange ulike størrelser på husene opptil tolv personer.

De mest populære landene å leie hus i er: Spania (Mallorca mest populær), Italia, Kroatia og Frankrike.

 Lei ditt hus med oss her

CDS100_91