London i vår – på 24 timer

London på våren er noe spesielt. Når frukttrærne står i full blomst og parkene fylles med folk. Myldret, tempoet, pubene og den engelske sjarmen er alltid verdt ett besøk.

Formiddag: London Eye

London Eye er verdens høyeste observasjonshjul som tilbyr passasjerne en fantastisk utsikt over London. Når man kommer til toppen befinner man seg ca 135 meter over bakken og kan ta flotte bilder over byen. Når det er fint vær kan man se så langt som ca 40 kilometer i alle retninger.

Adresse: Millennium Wheel London Eye, Jubilee Gardens

Ta seg dit: Buss nr 211, 24 og 11, og med de fleste London Sightseeing busser. Nærmeste stasjoner er Westminster og Waterloo, på 5 minutters gåavstand.

ScreenHunter_398 Feb. 27 08.22

Nå begynner magen å romle og det er på tide med en lunsjpause….

ScreenHunter_401 Feb. 27 08.46

LunchBurger & Lobster
Avslappende, trivelig og fantastisk godt. Og ja, som navnet avslører serverer de hamburgere, hummer og hummer rolls. Dette med tilbehør som f.eks pommes frites, salat og ulike sauser. Her går det å spide både lunsj og middag men det er drop-in som gjelder. Finnes på flere steder rundt i London.   Her kan du finne ut hvor de ligger

969-640x360-bond_street-640

Shopping: Shoppingmuligheten er veldig gode! Klassiske shoppingsstrøket er Oxford Street. På Old Bond Street har mange av de store motehusene etablert seg, bl.a Chanel, Prada, Hermès, Louis Vuitton og Gucci. Også superbritiske Mulberry finner man på denne eksklusive gaten. London er også kjent for mange av sine markeder, loppemarkeder og second hand butikker som er spredt utover byen.

ScreenHunter_409 Feb. 27 09.57

Vandring: Om tiden tillater det foreslår vi en gåtur i vakre Hyde Park med sine flotte grønt arealer. I april blomstrer frukttrær og Magnolia, gresset er grønt og fuglene kvitrer: her kan du vandre rundt, ta en kaffe og bare nyte.

Kultur: Etter lunsj blir det litt kultur på  Tate modern  som har kunst fra 1900-tallet og fremover. Tips: test ut Afternoon tea i 6.etasje! En helt fantastisk utsikt over Millenium Bridge, Themsen og litt av St. Pauls Cathedral.

Adresse: Bankside, SE1 9TG

 

barrafina_4751

Middag: Barrafina

Sultne etter en lang dag blir det middag på veldig populære tapasrestauranten Barrafina i Soho. Her er det bare å slå seg ned i baren og vente på tur, da det ikke er mulig å forhåndsbestille bord. Vi spiser srøfriterte zucchiniblomster med geitost, gambas al ajillo, blekksprut og andre lekre retter. Kjøkkenet har hentet inspirasjon fra Barcelona og du kommer ikke til å bli skuffet!

Adresse: 54 Frith Street, Soho, London W1D 4SL

ScreenHunter_407 Feb. 27 09.51

London by night – flotte Tower Bridge i stemningsfylt kveldslys…

Du skal også bo et sted.. Her finner du Sembos mest populære hotell i London

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Hilde Bjørnstad

    Elsker London, må besøke Camden, område rundt Covent Garden/Nealstreet og Shepards Bush. Men masse områder i byen jeg ikke har vært i som må utforskes :-)

  2. London er en fantastisk flott by! Fine tips dere kommer med :)

Legg igjen en kommentar