LEGOLAND® & Lalandia – Billunds to mirakler

Jeg og min familie har vært på disse attraksjonene hele 6 ganger. Det er mest fordi Lego og to gutter i alderen 6-13 år går rett inn under denne målgruppen, men også for at det er to alldeles geniale kombinasjoner.

ScreenHunter_572 May. 08 08.01

Jeg mener bestemt at man skal bo i en av de freshe hyttene på Lalandia. Derfra har du, avhengig av hyttas beliggenhet, 5-10 minutter gåavstand til Lalandia senter, Det finnes mange aktiviteter å kose seg med, samt restauranter, barer og supermarkeder. Alt bra presentert og innendørs. LEGOLAND® er som kjent i hovedsak utendørs som gjør kombinasjonen av de to perfekt. I vårt fall så hang vi ved portene til LEGOLAND® ved åpning på morgenen, og kjørte på frem til lunsj – som vi enten hadde med oss eller kjøpte i parken.

ScreenHunter_574 May. 08 08.19

Videre fortsetter ettermiddagen inne på Lalandia. Der er det veldig deilig å bare hoppe ned i boblebadet, eller for noen andre la energi flyte med i noen av vannrutsjebanene.

ScreenHunter_573 May. 08 08.03

Jeg har tidligere to nokså komplette blogginnlegg som jeg har valgt å kalle Håndbok for Lalandia – og Legolandsbesøk. Når du er klar med denne teksten kan du begynne å lese  Håndbok for Legolandsbesøk.  Og videre kan du lese Håndbok for Lalandiabesøk.

MEN! En viktig korrigering. Siden min Håndbok ble skrevet har Polar Land kommet. Jeg kan tilbringe masse av tid og bare sitte og se på de fasinerende pigvinene svømme rundt og hoppe omkring i Penguin Bay. Men også berg-og dalbanen Polar X-plorer som får deg til å miste pusten ett par ganger…

Hva mer er det å gjøre i Billund? Svar: ingenting. Selve miraklet består av ett ganske halvkjedelig by midt i Danmark som ved en tilfeldighet huser par av landets mest besøkte attraksjoner. Som da heter LEGO og oppstod her i byen 1949.

Les nå videre så ses vi kanskje der i sommer. Jeg skal ihvertfall tilbake!

//Jens

 

← Previous post

Next post →

Legg igjen en kommentar